Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2016 20:21 - Дошъл ли е моментът за смяна на входната врата ?
Автор: interiornivratisofiq Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 345 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Входните врати
са онези, особени части от домовете ни, за които се сещаме изключително рядко. Последното, обикновено се случва, когато има някакъв проблем с тях. Повечето хора, чисто механично, влизат и излизат през така важните входни врати София, на къщите и апартаментите си, че дори не се замислят какво правят.

За съжаление, това пренебрегване на входните врати е изключително грешно. Всеки път, когато започвате да правите ремонт, дори и козметичен, се замислят дали не е дошъл момента за подмяна на вътрешните Ви, интериорни врати София. Защо, тогава не се замисляте и за входната? Подбрахме няколко признака, с които лесно и на момента да прецените дали момента за подмяна на входната врата на дома Ви не е настъпил:

·        Пасват и входната врата и нейната рамка? Внимателно, огледайте врата си и вижте как се затваря тя. В случай, че затварянето изисква усилия, побутвания и дори трясък, то момента за нова входна врата е дошъл!

·        Бравата и ключалката на всички врати София е от изключителна важност. В случай, че не сте сменяли Вашите от както сте поставили вратата си, защото тогава са били най-сигурните и добрите на пазара, то бъдете убедени, че нещата вече не стоят така! Ако от поставянето на входната Ви врата са изминали повече от 5 години, съветваме Ви да смените поне бравите и ключалките и с нови, за да сте сигурни в защитата на дома си.

·        В случай, че можете да видите как светлина се процежда през входната Ви врата, то тя или не е поставена, както трябва, или е с грешни размери, или има проблем с изолацията. Вземете мерки, веднага щом забележите подобен феномен, защото той поставя под сериозен въпрос безопасността на жилището Ви, коментира Borman.BG!






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: interiornivratisofiq
Категория: Бизнес
Прочетен: 8635
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031